arrow-right Group 2543 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin Group 21 minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass

BEL ONS 088 254 90 93

service & onderhoud

Onderhoud vraagt kennis

Een vak apart

Zwembadtechniek is een vak apart. De complexe installaties vragen om specifieke vakkennis. Die specialistische kennis en de jarenlange ervaring in zwembadtechniek is de kracht van Waterrijk.

Waterrijk Zwembadtechniek heeft veel verschillende publieke en particuliere baden in onderhoud. Zo komen we bij gemeentelijke baden, vakantieparken, pretparken, zorginstellingen, saunacomplexen en bij mensen thuis.

Waterrijk is de onderhoudspartner voor vakantieparken, gemeenten en particulieren

Een zwembad vraagt het nodige onderhoud. Hoeveel, dat is afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden. Feit is dat er veel bij komt kijken. Alle werkzaamheden achter de schermen van een zwembad kan Waterrijk voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan luchtbehandeling, het gebruik van chemicaliƫn, veiligheid en de besturingstechniek.

Wanneer u een storing signaleert of om een andere reden hulp nodig heeft, komen we u zo snel mogelijk helpen. Waterrijk biedt service in een contract of op regie. Met een service- en onderhoudscontract weet u zeker dat uw bad er altijd goed bij ligt!