arrow-right Group 2543 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin Group 21 minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass

BEL ONS 088 254 90 93

Advies & begeleiding

Een zwembad naar uw smaak

Waar moet een bad aan voldoen?

De warme zomers zorgen ervoor dat steeds meer particulieren en organisaties kiezen voor een zwembad. Maar waar moet een bad aan voldoen en welk type zwembad past het beste bij uw wensen?

Advies zwembaden

Waterrijk helpt u graag bij deze keuze. Het budget en de beschikbare ruimte vormen vaak de basis van het adviesgesprek. Wanneer deze zijn bepaald, zijn er nog tal van keuzes te maken waarin we u stap voor stap meenemen. Zo maakt u een keuze uit een bouwkundig zwembad of een standaard bad en kiest u de gewenste bekleding. Ook over de randstenen, de afdekking, de verlichting en extra opties als jetstreams en attributen zult u een beslissing moeten nemen.

 

Samen met Waterrijk stelt u een zwembad samen dat helemaal voldoet aan uw wensen. We adviseren u en helpen u bij het maken van de keuzes die het beste passen bij uw situatie.

Heeft u plannen voor een publiek zwembad? Waterrijk Zwembadtechniek kan de bouw van uw zwembad begeleiden vanaf de wens tot de oplevering. We zijn gewend hierin samen op te trekken met een bouwteam, architect, externe partijen en de onderhouders van het bad.

Met Waterrijk als hoofdaannemer kiest u voor één vast aanspreekpunt voor uw complete zwembadproject. Dat betekent dat u werkt met een geolied team dat op elkaar ingespeeld is en met plezier voor u aan de slag gaat!

We maken zwembaden ook slimmer. Slimmer in energieverbruik en meet- en regeltechniek. Dit doen we vaak in samenwerking experts op het gebied van meet- en regeltechniek zoals Modus Regeltechniek.