arrow-right Group 2543 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin Group 21 minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass

BEL ONS 088 254 90 93

Specialist in bouwen

Zwembad bouw

Wanneer de tekening is gemaakt, beginnen we met de bouw van uw zwembad. Waterrijk is specialist in het bouwen en realiseren van publieke en particuliere baden. Dit doen we zelf, van het beton storten en isoleren tot het vullen en afwerken van het bad.

Onze gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers bouwen zowel bouwkundige zwembaden (handmatig) als prefab baden, die ze ter plekke in elkaar zetten. We bekleden uw bad met tegels, folie of polyester. Ook zorgen we voor de gewenste randsteen, afdekking en verlichting.

Onze monteurs hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van zwembad bouw en het onderhoud ervan. Belangrijk om voor de bouw eerst uitgebreid te laten adviseren over de mogelijkheden van de installatie. De kosten van het onderhoud van uw zwembad kan veel voordeliger uitvallen als u op voorhand de juiste keuze maakt. Wat voor een zwembad het beste of voordeligste is, hangt af van meerdere facetten. Daarom is het van groots belang dat een partij als Waterrijk Zwembadtechniek op een vroeg stadium helpt meedenken en adviseren.

Inrichting

 

De inrichting van de technische ruimte is belangrijk om uw zwembad veilig en schoon te houden. Achter de schermen regelen we zo goed als alles, zoals de dosering van het chloor en de hoeveelheid water die door de glijbanen gaat.

 

Wanneer ons werk erop zit, kunt u ervan uitgaan dat uw zwembad in perfecte condities verkeert.