arrow-right Group 2543 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin Group 21 minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass

BEL ONS 088 254 90 93

service en onderhoud van zwembaden

Onderhoud vraagt kennis

Een vak apart

Service van en onderhoud van zwembaden laat je over aan professionals. Zwembadtechniek is een vak apart. De complexe installaties vragen om specifieke vakkennis. Die specialistische kennis en de jarenlange ervaring in zwembadtechniek is de kracht van Waterrijk.

Waterrijk Zwembadtechniek heeft veel verschillende publieke en particuliere baden in onderhoud. Zo komen we bij gemeentelijke baden, vakantieparken, pretparken, zorginstellingen, saunacomplexen en bij mensen thuis.

Waterrijk is de onderhoudspartner voor vakantieparken, gemeenten en particulieren

service en onderhoud van zwembaden

Een zwembad vraagt het nodige onderhoud. Hoeveel, dat is afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden. Feit is dat er veel bij komt kijken. Alle werkzaamheden achter de schermen van een zwembad kan Waterrijk voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan luchtbehandeling, het gebruik van chemicaliën, veiligheid en de besturingstechniek.

Wanneer u een storing signaleert of om een andere reden hulp nodig heeft, komen we u zo snel mogelijk helpen. Waterrijk biedt service in een contract of op regie. Met een service- en onderhoudscontract weet u zeker dat uw bad er altijd goed bij ligt!

Meet- en regeltechniek in zwembaden

Zwembaden kunnen duurzaam worden ingericht, ook bij bestaande zwembaden. Dit kan op vele verschillende manieren. Glijbanen en slides hoeven niet constant te pompen, helemaal als er even niemand gebruik van maakt. Gaat iemand de trap op, pas dán kan de waterpomp weer aan. Waterrijk regelt dit samen met onze partner Modus Regeltechniek

Warmte

De temperatuur van het zwembad bepaalt het zwemgenot. Wat zijn de weersverwachtingen? Wordt het een warme dag? Wij zorgen ervoor dat het energieverbruik voor de verwarming daarop wordt afgestemd.

Zwembad service en onderhoud

Hoe weet u of het zwembad op een juiste manier wordt onderhouden? Hoe komt u erachter hoe u maximaal zwemgenot kunt garanderen en ook maximaal kunt besparen op energie en gas? Laat u adviseren door zwembadexperts. Waterrijk is dé partij in Noord-Oost Nederland op het gebied van zwembadtechniek. Een adviesgesprek voor onderhoud of verduurzamen van zwembaden is zo aangevraagd.