arrow-right Group 2543 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin Group 21 minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass

BEL ONS 088 254 90 93

Privé zwembad met Waterrijk Zwembadtechniek

uw eigen privé zwembad

 

Droomt u ook van een eigen zwembad?

Met de steeds warmere zomers is een eigen zwembad in de tuin een welkome luxe. Ziet u het al voor u? Een verkoelende duik nemen wanneer ú dat wilt en zonder pottenkijkers? Of elke ochtend in uw eigen binnenbad uw beweging pakken zonder dat u de deur uit hoeft? Waterrijk Zwembadtechniek begrijpt uw wens en kan u helpen om uw droom te realiseren.

Ook voor al bestaande particuliere zwembaden is Waterrijk uw partner voor onderhoud, service en renovatie.

Particulier zwembad

In overleg is er veel mogelijk. Een bouwkundig zwembad kunnen we in elke gewenste maat en vorm voor u maken, maar ook bij de keuze uit een standaard bad zijn er talloze mogelijkheden. Waterrijk Zwembadtechniek staat voor kwaliteit. Dat houdt in dat wij alleen professionele baden bouwen en installeren.

 

Waterrijk adviseert, bouwt en onderhoudt uw zwembad op de manier die u wenst. We denken mee, bouwen uw droombad en zorgen voor een nette afwerking van uw badruimte of tuin.

Periodiek onderhoud van uw zwembad en de technische installaties is heel belangrijk voor de kwaliteit en continuïteit van uw bad. Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren. Bij storingen staan we snel voor u klaar om het probleem op te lossen. Waterrijk biedt service in een contract of op regie. Met een service- en onderhoudscontract weet u zeker dat uw bad er altijd goed bij ligt!

Heeft u naast uw zwembad ook een jacuzzi of whirlpool, we onderhouden en servicen een select aantal merken. Neem voor meer informatie over de onderhoud en service van uw whirlpool of jacuzzi contact op met ons.