arrow-right Group 2543 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin Group 21 minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass

BEL ONS 088 254 90 93

Publieke zwembaden

elk bad in topconditie

Publieke zwembaden

In een publiek zwembad komen dagelijks veel mensen. Het is dan ook zaak het bad in topconditie te houden. De waterkwaliteit moet uitstekend zijn om veilig open te kunnen blijven. Dat de impact groot is wanneer dit niet het geval is, daar zijn we ons altijd van bewust en daar handelen we naar.

 

Periodiek onderhoud van zwembad en machinekamer is belangrijk, maar er kan altijd iets gebeuren. Bij storingen komen we gelijk in actie om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 

De Wet Hygiëne en Veiligheid Bad- en Zwemgelegenheden (WHVBZ) is onze richtlijn. Onze monteurs zijn goed op de hoogte van de veiligheidseisen die er gesteld worden aan een schoon en veilig openbaar zwembad.

Waterrijk realiseert en onderhoud zwembaden voor vakantieparken en gemeenten

Of het nu gaat om het onderhoud van een gemeentebad, de bouw van een waterspeeltuin of de realisatie van een binnenzwembad; de kennis van Waterrijk Zwembadtechniek rijkt ver. We denken met u mee om uw wensen tot uitvoering te brengen. Ook als deze niet-alledaags of afwijkend zijn. In principe is alles mogelijk.

Waterrijk Zwembadtechniek is sterk in advies en begeleiding. We denken met u mee vanaf het idee en kunnen het hele project begeleiden, al dan niet in samenwerking met de architect en het bouwteam.