arrow-right Group 2543 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin Group 21 minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass

BEL ONS 088 254 90 93

Gedreven en oplossingsgericht

het beste voor zwembaden

Oplossingsgericht, gedreven en snel handelen; dat is de kracht van Waterrijk Zwembadtechniek. Het team van Waterrijk bestaat uit gemotiveerde monteurs met jarenlange ervaring in de zwembadtechniek. Met w-monteurs, e-monteurs, werktuigbouwkundigen en bouwkundigen, hebben we alle expertise in huis om zwembaden te bouwen en onderhouden.

Over waterrijk zwembadtechniek

Ons team is gespecialiseerd in zwembadtechniek. De charme van dit vak is de specifieke, technische kennis die het vraagt en de uitdagingen die daarbij horen.

Flexibiliteit in ons werk vinden we fijn. Geen dag is hetzelfde en als er ergens een probleem is, dan zetten we alles op alles om het op te lossen. Die urgentie en passie voelen we allemaal. Bij Waterrijk denken we in het belang van de klant.

De Zwembadpartner voor Gemeenten, vakantie en attractieparken in Noord-oost Nederland

Waterrijk Zwembadtechniek is al jarenlang het aanspreekpunt voor gemeentes, vakantieparken en campings in Drenthe, Overijssel en Gelderland. Met jarenlange ervaring op het gebied van de bouw van zwembaden, het onderhouden van zwembaden met slimme en duurzame technieken is Waterrijk de expert voor grote zwembaden.

Met een team van ongeveer 20 professionals kunnen wij een groot netwerk bedienen en helpen bij de realisatie van nieuw te bouwen zwembaden tot aan het onderhouden en servicen van bestaande baden.

Bovendien helpt Waterrijk bij de energietransitie van zwembaden, we helpen bij de verduurzaming van het energieverbruik. Dit door zwembaden van het gas af te halen door middel van warmtepompen en zonnepanelen. Benieuwd hoe we voor uw bad de verduurzaming zouden kunnen inrichten? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.