arrow-right Group 2543 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin Group 21 minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass

BEL ONS 088 254 90 93

Capfun De Scheepsbel

Oud en gloednieuw

In de bosrijke Veluwe ligt het vakantiepark De Scheepsbel, een luxe camping met ruim opgezette plekken en vele faciliteiten voor jong en oud. De camping dat onlangs onderdeel is geworden van de Capfun formule had al 3 zwembaden; een peuterbadje, een kinderbad en een bad voor gediplomeerde zwemmers. Onlangs is daar een glijbaanpark bijgekomen, welke beide worden onderhouden door Waterrijk Zwembadtechniek.

Twee aparte machinekamers, één voor de baden, en één voor de slides. Waterrijk heeft zorg gedragen voor de gloednieuwe installatie van de machinekamer van de slides. Aangesloten op een aparte waterbuffer, waarbij rekening is gehouden met de uitbreiding van een nieuw zwembad dat in de nabije toekomst door Waterrijk gerealiseerd gaat worden.

Duurzaam op temperatuur

Waterrijk Zwembadtechniek onderhoudt meerdere zwembaden op verschillende vakantieparken. Tijdens het hoogseizoen is Waterrijk op frequente basis aanwezig om de waterkwaliteit optimaal te houden.

Het zwemwater op een aangename temperatuur houden vergt veel energie, maar dankzij de warmtepomp wordt er veel gas bespaard.

Na het hoogseizoen maakt Waterrijk deze zwembaden winterklaar.