arrow-right Group 2543 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin Group 21 minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass

BEL ONS 088 254 90 93

Capfun Het Stoetenslagh

 

zwemwater in overvloed

Het Stoetenslagh in Rheezerveen is een van de vele zwembaden met een glijbanenpark die onder de Capfun vlag vallen. Met een natuurlijke waterplas en meerdere zwembaden is het een  populairste vakantiebestemmingen in gemeente Hardenberg, dat veel vakantieparken telt.

Het glijbanenpark wordt omringd door de natuurlijke waterplas, maar is aangesloten op een eigen watervoorziening met buffer. Door de ligging komt er meer zand en grondwater van de natuurplas in het water van de glijbanen. Waterrijk zorgt daarom voor een frequente controle van het water. Bovendien controleert Waterrijk de slides zodat ongeregeldheden snel worden opgemerkt, en de vakantiegasten zorgeloos vakantie kan blijven vieren.

 

Een zwembad met schuifdak

Het nieuwste zwembad op Het Stoetenslagh is voorzien van een schuifbaar dak, zodat het bad het hele jaar gebruikt kan worden. 

Het spraypark is voorzien van toestellen en watersproeiers die aangesloten is op dezelfde waterbuffer van het grote zwembad. Naast het zwembad met schuifdak heeft Het Stoetenslagh nog een ander binnenbad dat verbouwd zal worden.