arrow-right Group 2543 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin Group 21 minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass

BEL ONS 088 254 90 93

Service & Onderhoud

Onderhouden voor langer plezier

Wij nemen uw zorg uit handen

Regelmatig onderhoud aan uw zwembad is noodzakelijk. Zo heeft u altijd schoon en veilig zwemwater en heeft u langer plezier van uw bad.

Waterrijk heeft veel baden in onderhoud. Er is een aantal dingen die u prima zelf kunt, maar als het gaat om veiligheid en zwembadtechniek kunt u het beter overlaten aan een specialist als Waterrijk Zwembadtechniek. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw zwembad en alleen maar hoeft te genieten van de mooie dingen van uw bad.

Onderhoudscontract

Service en onderhoud kunt u afnemen op regie, bijvoorbeeld bij storingen of afwijkingen aan de waterkwaliteit. Wie slim is kiest voor ons service- en onderhoudscontract. We komen dan regelmatig bij u langs en staan daarnaast 24/7 voor u klaar. Service en onderhoud van zwembaden laat je aan professionals over voor veilig en écht schoon zwemwater.

Onderhoud zwembaden

Elk zwembad is anders, dus elk onderhoudscontract ook. Na een 0-meting spreken we samen af wat Waterrijk voor u kan doen in welke periode. Hoe vaak we komen en welke werkzaamheden er moeten worden gedaanis afhankelijk van de grootte en het gebruik van het bad. In het contract leggen we voor drie jaar vast welke onderhoudswerkzaamheden en klussen er zullen worden uitgevoerd.

Hierbij moet u denken aan zaken als:

  • Zomer- en winterklaar maken van het bad
  • Water verversen
  • Filters schoonmaken
  • Conditiemeting van zwembad
  • Conditiemeting van installaties
  • Controleren en eventueel bijstellen zwembadautomatisering

Wilt u vrijblijvend advies over het duurzaam onderhoud van uw zwembadof? We komen graag in contact.